090-713550 info@zoft80.com

Har du eller dina kunder någonsin behövt nå någon men du kan inte hitta deras visitkort?

Eller har du ett visitkort på skrivbordet, men du kommer inte ihåg var du fick det och vad det handlar om?

Tycker du det är irriterande och tidskrävande att lägga till nya kontakter manuellt i databasen eller att din visitkortsscanners programvara inte är kompatibel med ditt CRM – system?

Grunden för en lyckad kontakthantering är en ständigt uppdaterad och underhållen databas. Detta är naturligtvis inte alltid lätt, eftersom kvaliteten på uppgifterna beror på nogrannheten hos respektive ACT! användare. Speciellt som inmatning av visitkortsinformation är en tidsödande process som många användare ofta fördröjer. De flesta kontakter finner aldrig sin väg in i ACT! och försvinner på skrivbordet. Potentiella kunder och med dem affärsmöjligheter går förlorade.

Scan IT kommer att hjälpa dig och ditt säljteam att snabbt uppdatera din ACT! databas med nya affärskontakter. Scan IT för ACT! låter dig registrera visitkortsinformation direkt i ACT! med hjälp av CardScan visitkortsskanner.

Som alla framgångsrika säljare vet, att skriva in informationen är bara halva jobbet. Uppföljningen efter att du fått ett kort är lika viktigt. Scan IT kan också hantera en uppföljning för varje kontakt. Scan IT är det enklaste, mest korrekta sättet att hantera dina visitkort – funktionsrikt och helt integrerade med  ACT!. Utan manuell inmatning eller tredjeparts applikationer.

Läs mer…

Scan IT ACT! Web

Läs mer…

Scan IT for ACT & Scanner

Läs mer…

%d bloggare gillar detta: