070-5212280 info@zoft80.com

Act! Marketing Automation

Maximera engagemang och tillväxt!

Act! Marketing Automation gör det enkelt att optimera alla sätt du kommunicerar med prospekt och kunder för att maximera engagemang och driva företagstillväxt.

  • Omfattande kampanjhantering
  • Visuell arbetsflödesdesigner
  • Effektiv prospekthantering
  • Tidsbesparande CRM-arbetsflöde
  • Statistik för respons i realtid
  • Rådgivning för bästa leverans och praxis

Engagera prospekt och kunder


Optimera din kunds livscykel från det första engagemanget till att behålla lojala kunder med automatiserad kontakt i varje steg. Låt Act! Marketing Automation göra jobbet åt dig med marknadsföringskampanjer drivna av prospektens svar – allt skickas till riktade listor i Act! automatiskt. Kampanjer aktiveras baserat på kriterier du definierar, vilket leder mottagaren längs en väldigt personlig väg.

Designa responsiva kampanjer och uppföljning


Skapa vackra, mobilvänliga e-postkampanjer med den interaktiva mallredigeraren där du kan anpassa färger och teckensnitt och lägga till högkvalitativa foton från ett bibliotek med över 500 000 bilder som är gratis att använda. Börja med en av 25 provmallar som ingår eller importera och redigera dina befintliga HTML-mallar med WYSIWYG (Vad du ser är vad du får) editor.
Konfigurera uppföljning med den visuella designern för kampanjflöde, vilket ger en grafisk representation av ditt kommunikationsflöde.

Attrahera och utveckla prospekt

Utöka din prospektlista med effektiva formulär och enkäter som matar in kontakter och svar i Act! automatiskt. Avancerade formulär och enkäter skapar ytterligare åtgärder i Act! – skicka meddelanden till Act! användare och skapa aktiviteter och affärsmöjligheter i Act! automatiskt beroende på vad dina kontakter svarar.

Identifiera dina mest intresserade prospekt baserat på kampanjengagemang, undersökningar/webbformulär och interaktioner på webbplatsen. Prioriterade prospekt läggs in i Act!’s Grupper automatiskt för enkel uppföljning av försäljning.

Koppla ihop din försäljning och marknadsföring

Automatisera arbetsflödet mellan försäljning och marknadsföring för att maximera engagemang vid varje fas av kundresan. Se när Act! Marketing Automation leder reaktioner i realtid till försäljning – meddelar dig om nya affärsmöjligheter, prioriterar uppföljningar och levererar en samlad uppfattning om kundernas engagemang i en enda lösning. Meddela Act! användare via e-post och skapa Act! aktiviteter och affärsmöjligheter automatiskt.

Optimera kampanjer och marknadsföringsåtgärder


Förstå vad som fungerar och hur du kan förbättra med realtidsmätningar som mäter öppningar, klick och jämförande statistik per kampanj. Individuella kampanjresultat skickas automatiskt till Act!´s kontaktuppgifter för en detaljerad interaktionshistorik. Utför A/B-tester för att hitta dina mest effektiva ämnesrader och innehåll för att ständigt förbättra effektiviteten i dina kampanjer. Identifiera prospekt på din webbplats i realtid för att engagera dem när de är mest intresserade, webbbesök skapar poängprofiler och skapar aktiviteter för uppföljning av försäljning  i Act! automatiskt.

Dina kampanjer kommer att nå inkorgar

Räkna med att dina kampanjer når mottagarens inkorg, eftersom Act! Marketing Automation backas upp av ett kunnigt team som hjälper dig att hantera ditt rykte och uppnå enastående leveransresultat.
Kom igång med lätthet, eftersom du får concierge service från experter som hjälper dig att komma igång, bli inloggad och starta direkt. Snabba upp din framgång med expertrådgivning om sändningskvalité, leveransstatistik och mera via konsulttjänster.

Act! Marketing Automation alternativ och prissättning

Optimera alla sätt du kommunicerar med prospekt och kunder med Act! Marketing Automation. Välj alternativen Complete eller Advanced med tidsbesparande CRM-flöden för att koppla samman din försäljning och marknadsföring.

Select Complete Advanced
Grundläggande funktioner för automatisering av marknadsföring som engagerar dina kunder och hjälper ditt lilla företag att växa Kraftfulla funktioner för automatisering av marknadsföring och tidsbesparande CRM-arbetsflöde kopplar samman dina försäljnings- och
marknadsföringsinsatser
Sofistikerad funktioner för automatisering av marknadsföring och värdefull konsulttjänster tjänster för att snabbt nå framgång
10,000 e-mail per månad till obegränsat antal kontakter 50,000 e-mail per månad till obegränsat antal kontakter 100,000 e-mail per månad till obegränsat antal kontakter
Pris per månad Pris per månad Pris per månad
Faktureras årsvis Faktureras årsvis Faktureras årsvis

Pris anges per företag. Ger tillgång för alla aktiva CRM-användare som prenumererar.
Få både CRM och Marketing Automation till ett bra pris när du väljer Act! Growth Suite!

Läs A Guide to Getting Started with Act! Marketing Automation

Hämta eboken Marketing Automation

Fyll i formuläret om du vill veta mer om Act! och Act! Marketing Automation

%d bloggare gillar detta: