070-5212280 info@zoft80.com

Några trevliga dagar i London med ett besök på Novello Theatre för att se och lyssna på musikalen Mama Mia – en fantastiskt trevlig föreställning – sightseeing med buss, lite shopping och sen konferensen Act! Certified Consultant European Summit med deltagare från främst Storbritanien men även från Danmark, Tyskland, Holland, Frankrike m.fl. och så vi från Sverige.

Första dagen var en utbildningsdag med genomgång av nya funktioner, vanligaste supporfrågorna m.m. Dagen avslutades med gemensam middag.

Andra dagen innehöll information om kommande funktioner i Act!, mycket inspirerande. Temat för dagen var Choice, helt kort kan man säga att morgondagens Act! användare kommer att ha möjlighet att välja När, Var och Hur de vill använda Act!

En funktion som har fått en rejäl uppdatering är Silent Install, en funktion som underlättar installation i nätverk med 5 eller fler användare.

Närmast i tid är lanseringen av Act! Cloud i Europa. Dagens version av Act! Cloud vänder sig främst till de som behöver ett system för att hålla reda på sina kontakter och arbeta med e-postmarknadsföring. Jag har tjuvstartat lite och har redan ett par användare av Act! Cloud.

Samma dag tillkännagav Act! att man tecknat ett samarbetsavtal med ALSO, ett tyskt företag som nu kan leverera som en molntjänst. Som ACC tar det bara några minuter att installera Act! i molnet för en ny kund. Fördelen för kunden är att man slipper fysiska installationer på användarnas datorer och startkostnaden blir väldigt låg jämfört med en traditionell installation. Man slipper kostnaden för server, IT-tekniker m.m.

%d bloggare gillar detta: