070-5212280 info@zoft80.com

Act! 365

Fokusera på ditt företag

Act! 365 hjälper dig att enkelt konsolidera och hantera kontakter, aktiviteter, anteckningar och historik och få kontakt med potentiella kunder och befintliga kunder på en organiserad plats som kan nås var som helst.

Låt Act! 365 ta vid härifrån

organiseraBli välorganiserad

Ta dina kontakter och kundlistor till en organiserad plats. Hantera din tid och aktiviteter och spåra kundinteraktion, anteckningar och historik. Nu är du organiserad för tillväxt!

 

professionelltUppträd professionellt

Inrikta dig på och kommunicera med dina kunder för maximalt resultat. Segmentera dina listor, anpassa ditt meddelande och dina bilder, klicka sänd – och se resultaten komma in. Rätt budskap, rätt person, rätt tid!

kontaktHåll kontakt

Känn lugnet att du är på toppen av varje tillfälle. Prioritera din dag med hjälp av intelligenta rekommendationer baserade på dina kunders engagemang. Mindre gissningar innebär mer tid att fokusera på vad du älskar.

Så här kan göra

Laptop with contact list on act emarketing

laptop-act-emarketing-kontaktlista

Bli organiserad

Håll alla dina kontakter samlade på ett ställe – enkelt att importera från kalkylblad, Google ™ eller iCloud® och ordna dem i grupper. Göra anteckningar och lägga till aktiviteter på kontakten i Act! 365 så att du kan prioritera och hantera din dag på ett effektivt sätt.

Håll allt samlat

Håll koll på vad som behöver göras, vem du behöver träffa och vilka meddelanden som du ska leverera, allt från Act! 365.

Uppträd professionellt

Skapa, skicka och spåra professionella och iögonfallande kampanjer som når kunder och potentiella kunder med rätt budskap vid rätt tillfälle.

Analyserar allt

Inuti Act! 365 lever en intelligent relations- och analysmotor. Den fångar och undersöker alla dina interaktionsdata, hjälper dig att planera din dag bättre. Den reagerar på möjligheterna snabbare och vet mer om var och en av dina relationer.

hall-kontaktHåll kontakt

Vet de mest aktuella uppgifterna om dina kontakter, var du än är, från vilken enhet som helst, så att du kan prioritera din dag och fatta välgrundade beslut. Håll kontakten med ditt företag genom att få tillgång till viktiga kontakt- och verksamhetsuppgifter från din iPhone®, iPad® eller Android ™ -enheten. Lär dig mer om dina kontakter genom att länka deras Facebook® konto med deras kontaktuppgifter i Act! 365.

Redo att börja använda Act!

Act! 365 strävar efter att fånga upp varje kommunikation med potentiella kunder och befintliga kunder, genom att veta mer hjälper till att skapa meningsfulla relationer.

Klicka här för att komma igång med Act! 365

%d bloggare gillar detta: