070-5212280 info@zoft80.com

Act! v16.1 finns tillgängligt för kunderna på v16.x plattformen via nedladdning från:

Egenskaper och förbättringar

Integrerad Act! eMarketing

Act! eMarketing är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utveckla din verksamhet genom att ta bort spekulationer från marknadsföring och uppföljning. Skapa, skicka och spåra professionella, iögonfallande kampanjer som når kunder och potentiella kunder med rätt budskap vid rätt tidpunkt och du vet vem du ska följa upp med först med hjälp av en intelligent, prioriterad samtalslista¹ – allt inifrån Act!.

Fördelar

 • Använd kontakter, grupper och listor du redan hanterar i Act! för att enkelt skicka riktade e-postkampanjer.
 • Effektivt nå dina kunder och prospekt med kraftfulla och lättanvända eMarketing verktyg.
 • Skapa professionella, iögonfallande e-postkampanjer med hjälp av vår enastående dra-och-släpp-mall editor.
 • Ringa in dina hetaste leads med en intelligent samtalslista¹.
 • Fungerar på Windows®, webben och som hyrd tjänst!

Egenskaper Integrerad e-postmarknadsföring

 • Ett klick ger tillgång till segmenterade listor och grupper
 • Lätt att analysera grafer och detaljerade rapporter – inklusive antal öppnade, klickade, studsar, opt-outs, och mer
 • Omfattande kontakthistorikposter

Intelligent Ringlista¹

 • Intelligent prioriterade listor med kontakter som visar vilka som ska följas upp först
 • Anpassningsbar för dynamisk, alltid aktuell interaktion information

Elegant mallredigerare

¹Extra avgift tillkommer

För mer information om Act! eMarketing, besök act.com/products/act-emarketing

Act! emarketing för Act! Premium för Web & Act! Premium Hyrd tjänst

Act! eMarketing fungerar nu med både Act! Premium för Web och Act! som hyrd tjänst! Att leverera denna högt eftertraktade tjänst i alla Act! produkter bekräftar vårt engagemang för kundernas behov, skapar en sömlös upplevelse i alla Act! plattformar och banar väg för nya kundmarknader.

Förbättringar/Service Pack uppdateringar

Detta Service Pack innehåller förbättringar som användare har begärt i Act! och fokuserar på att hålla sig à jour med senaste tekniktrenderna – däribland förbättringar av användarinställningar, fixar för import/export formateringsfrågor samt uppdateringar för felaktiga menyer. Alla Act! kunder som idag använder v16.x är berättigade att hämta detta Service Pack (som inkluderar tillgång till Act! eMarketing ).

 • För mer detaljerad information om alla korrigeringar och förbättringar i v16.1, klicka här
 • För hjälp att ladda ner och använda den senaste Service Pack för Act!, klicka här

Integrerad Act! Marketplace

Act! Marketplace är nu tillgänglig direkt via Act! V16.1. Enkel åtkomst till en mängd olika applikationer som utökar styrkan och möjligheterna med Act! – Inklusive dussintals premium appar för integrerad bokföring, datahantering och rapportering,

Insticksmanager

Nu kan du enkelt hantera dina Act! tillägg, hitta nya och se din Business Care plan med Insticksmanager i v16.1. Insticksmanagern kan nås via menyn Verktyg i Act!.
Act! Business Care har ersatts av de nya programlicenserna, klicka här för att läsa mer

Vanliga frågor:

Fråga: Är detta ett Feature Pack eller en Service Pack?
Denna unika utgåva är faktiskt ett Service Pack och ett Feature Pack i ett. Lanseringen innehåller typiska Service Pack element som buggfixar och produktförbättringar, men ger också tillgång till Act! emarketing som ny funktion.

Fråga: Vem har rätt till denna release?
Alla Act! v16.x användare har rätt att hämta och installera den här versionen. Kunderna behöver inte vara på Business Care.

Fråga: Vad är Act! emarketing?
Act! eMarketing ger en unik, integrerad e-marknadsföring som erbjuder sömlös interaktion med kontakt och kundhanteringsverktygen i Act!. I förhållande till  konkurrenterna, differentierar Act! eMarketing sig genom att tillhandahålla en central databas för att få tillgång till omfattande, aktuella kontaktuppgifter, kundinformation och historik och marknadsföringsinsikter och resultat – ingen uppladdning, import eller synkronisering behövs. Dessutom intelligenta samtalslistor¹ som ger möjlighet till riktad uppföljning – omvandlar marknadsföringsresultat till effektivare säljinteraktioner. Vi löser problemet med ofullständiga och föråldrade uppgifter mellan flera system, berikar våra Act! kunders verktygslåda med en oöverträffad integrerad eMarketing erfarenhet och ger intelligenta råd för vem de ska följa upp med först.

Fråga: Vem är Act! emarketing bäst för?
Act! eMarketing är avsiktligt byggt för direktmarknadskommunikation från säljare och företagare som driver egna marknadsaktiviteter. Denna lösning är bäst för enskilda användare som vill ha en förenklad uppsättning funktioner – inklusive en enastående dra-och-släpp-mall editor, över 100 färdiga mallar, samtalslistor¹ och konkurrenskraftig prissättning.

Fråga: Vilka versioner av Act! kan Act! emarketing samarbeta med?
Act! eMarketing fungerar med Act! v16.1 och senare på Windows®, webben och som hyrd tjänst!

Fråga: Kan jag fortsätta att använda den tidigare eMarketing servicen från Swiftpage i Act?
Ja. Om du föredrar att behålla din befintliga Swiftpage eMarketing tjänst är du välkommen att göra det, dock uppmanar vi dig att prova de kraftfulla funktionerna i den nya Act! eMarketing tjänsten, inklusive den nya malleditorn och den förbättrade v16.1 integrationen.

Fråga: Hur får jag tillgång till Act! emarketing?
Enkelt, öppna Act! V16.1 eller senare och klicka på eMarketing från den vänstra navigeringsmenyn och kom igång! Eller så kan du välja att logga på från eMarketing menyn i det övre verktygsfältet. Fråga: Hur registrerar jag mig för en Act! emarketing testperiod?
Det är enkelt! Logga bara in på din Act! databas, klicka på eMarketing från navigeringsfältet och registrera dig för en 60-dagars gratis testperiod. Du måste ha v16.1 eller senare installerad. För att få hjälp att uppdatera din version av Act!, kontakta oss nedan. emarketing2 Fråga: Kan jag ha ett aktivt konto på båda Act! eMarketing och en tidigare eMarketing-tjänst från Swiftpage?
Ja. Med den nya Act! eMarketing-tjänsten, kan du återaktivera den tidigare versionen (Swiftpage eMarketing eller SEMA) När den återaktiveras kommer båda tjänsterna att vara tillgängliga för dig. Data, inklusive mallar och sändhistorik kommer inte att försvinna genom att aktivera den ena eller andra tjänsten eller båda tjänsterna samtidigt. Observera: tjänsterna är helt åtskilda och även om de kan användas samtidigt, delar de inte funktioner, mallar eller kontakter. emarketing3 emarketing4   Logga in – aktivera den tidigare versionen – välj ACTSPE2005 från menyn ”Manage Add-ons”       emarketing5

Fråga: Hur mycket kostar Act! emarketing?
Full tillgång till Act! eMarketing är gratis, i 60 dagar, för ett obegränsat antal e-postmeddelanden till 100 unika kontakter via vårt gratis testkonto. Bortsett från begränsningarna i tid och antal, har vi mycket konkurrenskraftiga priser.

Fråga: Hur får jag min Business Care rabatt?
Tillämplig Business Care rabatt kommer automatiskt att tillämpas i kundvagnen vid kassan.

Fråga: Vad händer när min gratis testperiod är över?
Vi hoppas att du tycker om att använda Act! emarketing och uppgraderar till ett abonnemang som passar dina behov. Efter uppgraderingen kommer alla dina tidigare skapade mallar och  sändhistorik att finnas tillgänglig. För att uppgradera, kan du helt enkelt öppna Act! och klicka på Uppgradera på eMarketing vyn. emarketing6

%d bloggare gillar detta: