070-5212280 info@zoft80.com

Act! Premium Mobile

act movile iphone ipad tour
Medan du är på resande fot, är det viktigt att du har dina kunduppgifter till hands. Med Act! Premium Mobile¹ har du det, du har alltid har en fullständig bild av dina kunder och affärer. Du kan hålla kontakten med din verksamhet genom att du når all Act!-information från din favoritenhet. Du kan direkt se viktiga kunduppgifter i realtid, med alla funktioner du är van vid, nu med enklare tillgång och omedelbara uppdateringar.

  • Håll kontakten i realtid, mobil åtkomst till dina Act! Premium kontakter, kalender och detaljerade affärsmöjligheter från din iPhone ® , iPad ® eller Android ™ -enhet.
  • Enkelt visa, lägga till och redigera kontaktuppgifter, anteckningar, historik, aktiviteter såväl som grupper och företag i Act! vilket ger dig en kraftfullt fördel i din försäljning.
  • Fokusera din energi på högprioriterade affärsmöjligheter genom att filtrera din lista baserat på datum, status, process och steg – som löfte om att köpa.
  • Genomför en global sökning på ett textfält, även i bilagor, för att hitta och öppna precis vad du behöver, när du behöver det – snabbt.
  • Öka din effektivitet med ett elegant gränssnitt som presenterar åtgärder och följer välbekanta Act! funktionalitet. Gör din egen layout och njut av en delad vy för för enkel skrollning och visning.
  • Hålla alla uppdaterade och på samma nivå eftersom arbetsgrupper har en säker, delad åtkomst till de senaste Act! detaljerna.
  • Få ut det mesta av att använda Act! Premium, eftersom Act! Premium Mobile ingår utan extra kostnad med ditt köp!

1 Act! Premium Mobile kräver installation och konfigurering av Act! Premium (access via web). Data-access är tillgänglig via Internet från supportade webbläsare. För mer information se Act! systemkrav på www.act.com/en-uk/systreq.

%d bloggare gillar detta: