070-5212280 info@zoft80.com

Act! Pro

Ett av världens mest använda säljsystem

ACT! Premium säljsystem

Act! är ett av världens mest använda säljsystem med över 2,8 miljoner användare världen över. Act! har funnits sedan 1987, så det är väl beprövat.

Du köper det antal Act! licenser ni behöver och när Act! lanserar en ny version kan du uppgradera till ett fördelaktigt pris, däremellan kommer du att kunna köpa till nya funktioner allt eftersom de lanseras.

När ni köper Act! säljsystem av oss får ni 3 månaders fri telefonsupport så att ni garanterat kommer igång. Inga månatliga avgifter för att använda programmet. Naturligtvis kan du köpa support när du så behöver.

Hämta en Utvärderingsversion/Demo av Act! säljsystem

Klicka här för att prova Act! säljsystem i 14 dagar helt utan kostnad.

Act! sätter fokus på dina kontakter

Act! säljsystem är ett kundvårdsprogram uppbyggt kring dina kontaktpersoner eftersom det är personer vi skapar relationer med. Alla pratar ju idag om att bygga nätverk. Därför finns all information om både företaget och kontaktpersonen samlat på ett ställe.

Säkert har du också upplevt situationen där du haft en kontaktperson på kunden A som sedan slutat och börjat hos företag B.

Resultatet är att du får bygga upp en ny relation hos kund A om du tidigare bara hade en kontaktperson där.

Men kontaktpersonen som nu finns hos företag B kan enkelt göra att företag B också blir kund hos dig eftersom ni redan känner varandra.

Organiserar och optimerar din kundinformation

Det är ingen tillfällighet att Act! säljsystem har mer än 2,8 miljoner aktiva användare på världsbasis. Av dessa är 35.000 företag med mer än 10 licenser vardera.

Act! säljsystem hjälper dig att kontrollera hela säljcykeln, från den första kontakten till första ordern. Du har omedelbart tillgång till kontaktinformation, en komplett översikt över tidigare kommunikation med kunden och effektiva hjälpmedel för att planlägga din egen tid. Act! säljsystem gör det enklare att nå önskat resultat.

Du har kanske upptäckt att det inte är tillräckligt att ha tillgång till information. Den skall dessutom kunna användas som ett effektivt redskap. Som exempel kan du överallt i Act! söka på nyckelord inklusive anteckningar, historik, säljprojekt och aktiviteter.

Act! är din nya assistent

Som säljare är din största utmaning att kontrollera och ha uppdaterad information om dina kunder.

Act! säljsystem låter dig organisera data så att de passar för varje kund eller organisation. Data kan grupperas efter personer, avdelningar eller företag och plötsligt har du ett verktyg som låter dig koordinera personer och aktiviteter centralt. Varje aktivitet, anteckning, samtal, e-mail, fax eller agenda kan organiseras i logiska sammanhang. Kunden ringer och du har alla upplysningar tillgängliga on-line!

Resultatet blir att ett bättre utnyttjande av tiden, du håller uppsatta deadlines och möten blir mer produktiva.

Act! är också en kalender

I Act! säljsystem får du avancerade kalenderfunktioner som hjälper dig att få en överblick över avtal och tidsplaner. Du har också möjlighet att sätta larm, lägga in överenskommelser som skall bekräftas och skriva ut allt på ett sätt som matchar dina behov.

Act! är din nya säljverktygsväska

Att kontrollera många prospekt med potentiella och/eller framtida försäljningar, är en viktig komponent om du skall nå dina säljmål.

När du upprättar ett prospekt i Act! säljsystem tilldelar du prospektet en nivå i säljcykeln. Act! ger dig en överblick över hur många prospekt du har på olika nivåer och därmed kan du lättare planera din tid på ett optimalt sätt. Du kan visa informationen som grafer och rapporter som enkelt anpassas efter dina behov.

Act! säljsystem kan också delas

Informationen du lagrar i Act! kan självklart delas med dina kollegor. Kund- och kalenderinformation kan utväxlas, informationen kan synkroniseras med externa användare och olika typer av data kan skickas via email.

Act! är integrerat med Office-paketet

Act! säljsystem har en mycket bra integrering med hela Office-paketet. Ordbehandling kan göras med den inbyggda ordbehandlaren eller med Microsoft Word. E-post skickas med Outlook. Information kan kopieras till Excel.

Hämta en utvärderingsversion av Act! crm system här

Klicka här för att prova ACT! säljsystem i 14 dagar helt utan kostnad.

%d bloggare gillar detta: