Act! Sverige 070-5212280

Act! version 20

Vad är nytt i Act! v20

Möt det moderna, nya Act! v20 komplett med interaktiva, grafiska Act! Insight instrumentpaneler, Ask Act!™ med Amazon Alexa¹, ett fräscht utseende, optimerat arbetsflöde i Act! emarketing och kompatibilitet och förbättringar av användbarheten som gör Act! ännu bättre.

Aktiva abonnenter har rätt att erhålla alla Act! v20-funktioner som interaktiv, grafiska Act! Insight instrumentpaneler och Ask Act! med Amazon Alexa¹, plus resurser för ökad framgång och kopplingar till hundratals populära appar.

Interaktiva, grafiska Act! Insight instrumentpaneler

Guide för beslutsfattande med bra underlag från interaktiva, grafiska Act! Insight instrumentpaneler. Se dynamiska, visuella ögonblicksbilder av realtidsmätningar för försäljningsproduktivitet och prestanda, försäljnings-pipeline, produkter med högsta prestanda, vinst/förlust analyser och mycket mera, med 12 instrumentpaneler. Skapa persoliga instrumentpaneler eller konfigurera Act! Insight vyer till att visa det som är mest relevant för ert företag eller din roll. Få insikt om hur företaget eller gruppen presterar, oavsett var du är med en ny Act! Insight vy i Act! Companion mobilapp.

Ask Act!™ med Amazon Alexa¹

Interagera med Act! genom enkla, verbala förfrågningar till Amazon Alexa¹ via Ask Act!™ – en ledande röstintegration tillgänglig för aktiva Act! Premium abonnenter. Be om en Act! kontakt eller kalender, luta dig sedan tillbaka medan Amazon Alexa¹ berättar vad du vill veta. Inget behov av att söka på din bärbara eller mobila enhet för att hålla dig informerad!

Fräscht, nytt utseende

Upplev ett fräscht, nytt utseende med visuellt fantastiska designuppdateringar som överensstämmer med Windows® och Webb. Njut av en modern navigationsmeny, ny design med stora menyknappar, ny inloggningsbild för webb och moderna ikoner. Bara lugn, alla de funktioner du gillar finns fortfarande kvar på samma ställe som tidigare.

Optimerat Emarketing arbetsflöde

Hantera Act! emarketingkampanjer genom ett intuitivt, optimerat arbetsflöde i Act!. Allt du behöver för att skapa, skicka och spåra kampanjer finns i fem nyutvecklade vyer – Overview, Options, Create, Send och Track med samtalslistor i fulskärm². Eftersom Act! Emarketing är fullt integrerat med Act! finns allt nu samlat i Act! inte längre uthopp till någon webbläsare.

Kompatibilitet och användbarhetsförbättringar

Dra nytta av kompatibilitet och användbarhetsförbättringar som gör Act! ännu bättre! Nu kan du arbeta med Act! på Chrome för Mac³, identifiera snabbt möjligheter som behöver uppmärksamhet med det nya fältet ”Days in Stage” i Affärsmöjlighet och så mycket mera.

Vad är nytt sedan din version?

En mängd produktinnovationer, förbättringsfunktioner och kompatibilitetsuppdateringar har införts sedan din version. Missa inte!

Act! v17

Act! v18

Act! v19

Act! V20


Mer detaljerad information om vad som är nytt i Act! v20

Möt det moderna, nya Act! Premium v20 komplett med interaktiva, Act! Insight grafiska instrumentpaneler, visuellt fantastiska designuppdateringar, integrerad emarketing med optimerat arbetsflöde och många förbättringar av kompatibilitet och användbarhet som gör Act! ännu bättre!

Act! Premium v20 levererar de funktioner och förbättringar som beskrivs nedan:

Act! Insight

Användargränssnitt

Kompatibilitet

Act! eMarketing

Förbättringar av användbarheten

Integrationer och Act! API

Beställning av nya licenser kan göras via https://www.actsverige.se/programlicenser

* Kräver ett aktivt Act! Premium abonnemang.
1 Fungerar med Amazon Echo, Echo Dot och Echo Show. Allmän tillgänglighet väntar på Amazon-certifikat
2 Ytterligare avgift krävs.
3 Office-integration är inte tillgänglig med Chrome, även på Windows®. Integration med Outlook® för Mac är tillgänglig med Act! Premium Contact Link via Act! API.

 

Exit mobile version