070-5212280 info@zoft80.com

actemarketingFör att använda Act! eMarketing behöver du skapa ett konto. Kontot ger dig rätt att skicka e-post till upp till 500 kontakter per månad utan kostnad. Antalet e-postmeddelanden du skickar till dessa 500 mottagare har ingen betydelse. Har du behov av att skicka till mer än 500 mottagare eller att flera personer på företaget ska använda Act! eMarketing, titta då på den sista filmen.

Börja med att starta Act! och välj Emarketing från menyn längst upp i Act! eller i vänster meny. Du får då upp ett fönster som ser ut som bilden till höger.

Fyll i dina uppgifter i alla fält. I sista fältet Reseller ID: skriver du: 561387 – identifierar dig som en av mina kunder, inget annat.

För ordningens skull klickar du på länken Review Terms och tar del av användarvillkoren innan du klickar i kryssrutan och klickar OK.

Du får ett e-postmeddelande där du ska klicka på en länk för att verifiera att du är du och när det är gjort kan du börja använda Act! eMarketing.

Det finns ett antal Youtube-filmer som förklarar hur du använder Act! eMarketing:

Getting Started with Act! emarketing (5:53 lång)

Den här filmen visar en snabb genomgång av hur man aktiverar och en översikt över de olika funktionerna i Act! eMarketing

Resten av filmerna går djupare in i hur du använder Act! eMarketing

Act! emarketing: Create an Email Template (4:58)

Visar hur du skapar en helt ny mall eller använder någon av de redan gjorda mallarna. Klicka här om du vill se alla mallar som följer med (öppnar i nytt fönster)

Act! emarketing: Importing HTML Templates (3:12)

Du kan importera mallar som du redan har gjort om de är i HTM- eller HTML-format. Tänk på att alltid skicka ett test-meddelande till dig själv innan du skickar ut det till alla mottagare.

How to Send a Campaign in Act! emarketing (2:44)

Visar hur du väljer mottagare och tidpunkt att skicka ut din e-postkampanj och hur du skickar ut kampanjen i en kollegas namn (kräver uppgradering till Team)

Act! emarketing: Viewing Reports (2:19)

Du kan se hur utskicket har gått, antal skickade meddelande, vilka mottagare som har öppnat dina meddelanden, hur många som har sagt att de inte vill ha dina utskick i framtiden samt om den e-postadress du har till en mottagare inte fungerar längre.

Act! emarketing: Using the Call List (2:43)

Du kan se vilka mottagare som har öppnat dina meddelanden, om de har öppnat dem flera gånger = stort intresse. Ett bra verktyg för din framtida uppföljning. Kräver uppgradering till Team.

Act! emarketing: Getting Leads Using Lead Capture (4:02)

Act! eMarketing kan skapa formulär som du lägger på er hemsida, när någon fyller i formuläret skapas ett kontaktkort i Act!

Act! emarketing: Working with Teams (4:45)

En praktisk funktion när olika personer är ansvariga för olika produkter/tjänster/regioner. Alla meddelanden ser ut att komma direkt från den som är ansvarig.

Act! emarketing: Track Results (3:46)

I Act! finns rapporter som visar hur ditt utskick togs emot

Act! emarketing: Modifying Your Account (2:53)

Behöver du skicka meddelanden till mer än 500 mottagare per månad eller vill ha tillgång till Call List och flera avsändare, då kan du uppgradera för en låg kostnad.

%d bloggare gillar detta: