070-5212280 info@zoft80.com

Varje år flyttar 1,5 miljoner svenska privatpersoner och företag.

Med tiden blir ett adressregister inaktuellt om man inte har ständig kontakt med de företag och personer som finns i registret. Ett sätt att hålla registret aktuellt är att, inför ett utskick, ”tvätta” sitt företagsregister. Det finns flera företag som erbjuder den tjänsten och vi har valt att samarbeta med Itesco som har adressdata från en mängd olika källor.

Itesco har samtliga publika telefonnummer och adresser till alla företag och privatpersoner i Sverige – direkt från källan, operatörerna, deras register uppdateras var 24:e timme. De kan hjälpa till med:

• Registervård (adressuppdatering, bevakning, nummersättning, personnummersättning, NIX-körning)
• Nummerupplysning
• Urval (privat och företag)
• Direktuppslag
• SMS-utskick
• Konsultverksamhet

Innan ni skickar ert Act!-register för ”tvättning” är det lämpligt att komplettera det med en unik nyckel på varje post. För detta ändamål finns det ett program, kostnadsfritt, som heter Identify att hämta här.

För att använda programmet Identify behöver du först lägga till ett fält i Act!. I detta fält kan Identify sedan skapa ett unikt nummer som du sedan använder som nyckel när du får tillbaka det tvättade registret. Fältet exporterar du tillsammans med övriga adressuppgifter, i tab-separerat format, och skickar den exporterade filen till Itesco.

Kontakta oss om ni är intresserade av att tvätta eller köpa adressregister.

%d bloggare gillar detta: