070-5212280 info@zoft80.com

ACT! PasswordAct! Password är ett lösenordsåtervinnande redskap, som kommer väl till pass om du har glömt, förlorat eller tappat bort ditt lösenord för Act! databasen.

En sådan situation kan också uppstå om någon som inte arbetar med dig längre lösenordsskyddat sin viktiga information som är absolut nödvändigt att plocka fram.

Lösenord kan återvinnas direkt.

Programinterfacet är webb-liknande och lätt att använda. Ingen professionell expertis är nödvändig för att starta och använda Act! Password, i automatiskt läge kan du återställa ett dokument bara med några få musklick.

Databasstrukturen i Act! har ändrats betydligt i senare versioner. Gamla versioner har alla användarnamn och lösenord i en fil av .BLB filtyp. Det är möjligt att extrahera användarnamn och lösenord direkt.

I de nya versionerna används SQL-databas. Lösenord är inte längre lagrade i databasen, så det finns inget sätt att extrahera dem direkt. Universala återhämtningsmetoder som brute force-attack eller Dictionary Search behövs. Detta kan ta lång tid. Du kan använda Password Calculator för att beräkna återhämtningstiden. Lyckligtvis är det möjligt att återställa lösenordet till ett känt direkt. Men det ursprungliga lösenordet förblir okänt.

På grund av en säkerhetsbrist i krypteringen som använts i ACT!, är det möjligt att återvinna lösenord samtidigt för alla användare.

Återhämtningsmetoder som används av Act! Password:

Omedelbar Lösenord Extraktion (gamla Act! versioner)
Brute force-attack
Dictionary Attack
Smart Force Attack
Lösenord Variation
Återställ lösenord

Läs mer om Act Password

Tillbaka till alla tilläggsprogram

%d bloggare gillar detta: