090-713550 info@zoft80.com

eXact Contacts For ACT! är den ultimata upplevelsen av ACT! på en iPhone och iPad, finns idag för iPad och kommer inom kort även för iPhone och iPod, senare även för Android.

Till skillnad från fleratalet andra applikationer använder eXact Contacts for ACT! en egen databas och inte den inbyggda adressboken i iPad och iPhone, därmed blandas inte dina privata kontakter med kontakterna från ACT!. Dessutom har eXact Contacts for ACT! stöd för  Notes, Histories, Companies, Groups, Opportunities….etc.

När eXact Contacts for ACT! hämtats i iTunes AppStore, kan ACT! användaren ladda ned, installera, konfigurera en tjänst på sin dator eller server. eXact Contacts For ACT! kommer att ansluta och synkronisera data från ACT! och hämta data över Internet eller lokalt wifi. För de flesta slutanvändare kommer detta att kräva vissa tekniska förmågor som att öppna portar osv, men det är där en ACT! återförsäljare eller vårt betalda stöd kan komma in för att konfigurera programvaran och/eller grundläggande brandväggar.

eXact Contacts for ACT! kan hämtas här

I fältet för ACC skriver du Zoft80

Originally posted 2014-03-20 15:09:47.

www.pdf24.org    Skicka artikeln som PDF   
%d bloggare gillar detta: