070-5212280 info@zoft80.com

Har du eller dina kunder någonsin behövt nå någon men du kan inte hitta deras visitkort?

Eller har du ett visitkort på skrivbordet, men du kommer inte ihåg var du fick det och vad det handlar om?

Tycker du det är irriterande och tidskrävande att lägga till nya kontakter manuellt i databasen eller att din visitkortsscanners programvara inte är kompatibel med ditt CRM – system?

Grunden för en lyckad kontakthantering är en ständigt uppdaterad och underhållen databas. Detta är naturligtvis inte alltid lätt, eftersom kvaliteten på uppgifterna beror på noggrannheten hos respektive Act! användare. Speciellt som inmatning av visitkortsinformation är en tidsödande process som många användare ofta fördröjer. De flesta kontakter finner aldrig sin väg in i Act! och försvinner på skrivbordet. Potentiella kunder och med dem affärsmöjligheter går förlorade.

Scan IT kommer att hjälpa dig och ditt säljteam att snabbt uppdatera din Act! databas med nya affärskontakter. Scan IT för Act! låter dig registrera visitkortsinformation direkt i Act! med hjälp av CardScan visitkortsskanner.

Som alla framgångsrika säljare vet, att skriva in informationen är bara halva jobbet. Uppföljningen efter att du fått ett kort är lika viktigt. Scan IT kan också hantera en uppföljning för varje kontakt. Scan IT är det enklaste, mest korrekta sättet att hantera dina visitkort – funktionsrikt och helt integrerade med  Act!. Utan manuell inmatning eller tredjeparts applikationer.

SCAN|IT for Act!

Läs mer om SCAN IT for Act!

SCAN|IT for Sage CRM

Läs mer om SCAN IT for Sage CRM

SCAN|IT for SalesLogix

Läs mer om SCAN IT for SalesLogix

SCAN|IT for SugarCRM

Läs mer om SCAN IT for SugarCRM

Tillbaka till Tillägg för Act!

%d bloggare gillar detta: