070-5212280 info@zoft80.com
  • Snabbt spara viktig information på skärmen
  • Använder notislapp-format för att visa information.
  • Missa aldrig viktig information om dina kunder.
  • Påminner dig om saker att säga eller fråga en kund.

Smart Notes hjälper dig i när du hamnat i följande situation:

Du har en hel del potentiella kunder och kunder i ACT! databasen tillsammans med massor av information om var och en av dem. Bra! Men hur får du fram kärnan i denna information, snabbt, enkelt när du behöver det mest, som t.ex. när en kund ringer. Vilken information utöver huvudskärmen du tittar på? Och hur är det med viktiga kommentarer som andra gjort för att de vill att du ska veta?

smart notesSå här löser Smart Notes problemet:

Smarta Notes går igenom dina uppgifter och leta efter information du anser vara viktig (med hjälp av regler du har skapat), Smart Notes presenterar det för dig på ett visuellt snyggt och informativt sätt i form av en klisterlapp.
Smart Notes gräver efter information och lägger fram den. Det hjälper dig att kommunicera med andra och påminner dig när du kopplar notering(ar) om en kontakt för andra att se.

Jason Ingram, Accelerated Wealth, Columbia, MO, ”jag är förvånad över hur användbar och kraftfull Smart Notes är. Vem hade kunnat ana? Jag har tre olika avdelningar som använder det … redovisning, försäljning och support. ”

Jeff Granger, Big Blue Marketing Limited, ACT! Konsult, Storbritannien, ”Smart Notes måste vara det bästa ACT! tillägg jag sett på länge … och till rätt pris! Grattis! ”

Läs mer om Smart Notes och beställ…

%d bloggare gillar detta: